професионален снабдувач на
опрема за градежни машини

  • info@sinovogroup.com
  • +86-10-51908781 (9: 00-18: 00 часот)+86-13801057171 (друго време)

Синово повторно извезува висококвалитетна платформа за дупчење со обратна циркулација во Сингапур

Со цел да се разбере производството на опрема и понатаму да се совлада напредокот во извозот на платформата за дупчење, sinovogroup отиде во hejеџијанг ongонгруи на 26 август за да изврши увид и да ги прифати апаратите за дупчење со обратна циркулација ZJD2800 / 280 и системите за разурнување на кал ZR250 што треба да се испратат во Сингапур.

Sinovo exports high-quality reverse circulation drilling rig to Singapore again

Од оваа инспекција се дознава дека целата опрема во оваа серија поминала сеопфатна инспекција и тест на компанијата за тестирање, а податоците од тестот се снимени во детали, што може да обезбеди напредок на проектот, квалитет и безбедност на опремата и да го помине инспекција за прифаќање пред испорака.

Sinovo exports high-quality reverse circulation drilling rig to Singapore again

Sinovo exports high-quality reverse circulation drilling rig to Singapore again

Синово повторно успешно извезува висококвалитетна опрема за дупчење во Сингапур. Разбирливо е дека оваа серија опрема ќе се користи за изградба на проект за изградба на купишта на China Communications Construction Co., Ltd. (Филијала во Сингапур). Синово, исто така, ќе продолжи да се придржува до основниот концепт за „интегритет, професионалност, вредност и иновација“ и ќе се фокусира на обезбедување сеопфатна, висококвалитетна и сигурна градежна опрема и градежни шеми за основните градежни претпријатија низ целиот свет.


Време на објавување: 02.09.2021 година